09/05/2021 09/05/2021 Την Παρασκευή 7 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στους Ασκούς Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στον εορτάζοντα Ναό, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γιακουμάκη, Εφημέριο της Ενορίας και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της...
09 Μαΐου, 2021 - 15:50

Στον βίο του Ηγαπημένου μαθητή αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στον βίο του Ηγαπημένου μαθητή αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Παρασκευή 7 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στους Ασκούς Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στον εορτάζοντα Ναό, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γιακουμάκη, Εφημέριο της Ενορίας και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβ. κ. Ανδρέας στο Θείο λόγο του αναφέρθηκε στη βιωτή του Ηγαπημένου μαθητή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων