05/06/2020 05/06/2020 Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ο Σεβ. Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος, όπου ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα καλυφθεί λόγω της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευμένιος Καμπουράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Ψυλλάκης, εφημέριος της Ενορίας και Γενικός...
05 Ιουνίου, 2020 - 18:28

Τελευταία Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος

Διαδώστε:
Τελευταία Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ο Σεβ. Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος, όπου ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα καλυφθεί λόγω της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευμένιος Καμπουράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Ψυλλάκης, εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ο Διάκονος Σεραφείμ Βιολάκης.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και πρώην Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Στυλιανός Βλαστός και ο Οικονόμος Εμμανουήλ Βλαστός.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος και θαυματουργής Παρασκευής αλλά και στο γεγονός ότι τελέστηκε για τελευταία φορά Θεία Λειτουργία στο συγκεκριμένο Ναό, ο οποίος θα οικοδομηθεί σε άλλο χώρο. Αφού ευχαρίστησε τους πατέρες και το εκκλησίασμα που προσήλθε στην ακολουθία ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων