17/09/2019 17/09/2019 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου επισκέφτηκε σήμερα, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Σε πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και αντάλλαξαν δώρα. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε εγκάρδιες ευχές και ευλογίες στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, ευχόμενος καλή δύναμη και...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:30

Την ευχή του Μητρ. Αρκαλοχωρίου έλαβε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

Διαδώστε:
Την ευχή του Μητρ. Αρκαλοχωρίου έλαβε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου επισκέφτηκε σήμερα, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Σε πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και αντάλλαξαν δώρα.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε εγκάρδιες ευχές και ευλογίες στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, ευχόμενος καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, για το κοινό καλό.

Με τη σειρά του, ο κ. Συριγωνάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις ευχές και τη φιλοξενία του, τονίζοντας ότι θα συμπαρασταθεί στο έργο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων