08/08/2022 08/08/2022 Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μακαριστού Ιωάννη Γαλάνη, χθες στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, όπου και ιερούργησε, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας.  Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος στο γνωστικό αντικείμενο της Καινής Διαθήκης, για τον καθηγητή...
08 Αυγούστου, 2022 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 15:08

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Γαλάνη

Διαδώστε:
Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Γαλάνη

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μακαριστού Ιωάννη Γαλάνη, χθες στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, όπου και ιερούργησε, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας. 

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος στο γνωστικό αντικείμενο της Καινής Διαθήκης, για τον καθηγητή της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς, για την άριστη συνεργασία του με τους συναδέλφους όλων των βαθμίδων, και βεβαίως με τους φοιτητάς.

Παρεβρέθηκαν η οικογένεια του αείμνηστου καθηγητού, συνάδελφοι και φοιτητές του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων