20/06/2021 20/06/2021 Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία του Αρχοντικού – Αλιτζανής, όπου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα με την συμμετοχή των ιερέων Aνδρέα Τσικνάκη και Κωνσταντίνου Πορταλάκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο π. Εμμανουήλ Πνευματικάκης, εφημέριος της Ενορίας και ο π. Ιωάννης Καπελλάκης....
20 Ιουνίου, 2021 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 14:45

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Πρωτοπ. Εμμανουήλ Κοντάκη

Διαδώστε:
Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Πρωτοπ. Εμμανουήλ Κοντάκη

Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία του Αρχοντικού – Αλιτζανής, όπου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα με την συμμετοχή των ιερέων Aνδρέα Τσικνάκη και Κωνσταντίνου Πορταλάκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο π. Εμμανουήλ Πνευματικάκης, εφημέριος της Ενορίας και ο π. Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  κ. Ανδρέας τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου π. Εμμανουήλ Κοντάκη και ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τον κατατάξει μετά των Αγίων και δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων