05/03/2021 05/03/2021 Την Πέμπτη 4 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον Σκινιά Μονοφατσίου, συνοδευόμενος από τον Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβ. Σπυρίδων Φουκαράκη, όπου τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Παναγιώτη Νικολουδάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν 9 μέρες σε εργατικό ατύχημα σε ηλικία 44 ετών....
05 Μαρτίου, 2021 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 18:19

Τρισάγιο επί του τάφου ενός εργάτη που έχασε τη ζωή του

Διαδώστε:
Τρισάγιο επί του τάφου ενός εργάτη που έχασε τη ζωή του

Την Πέμπτη 4 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον Σκινιά Μονοφατσίου, συνοδευόμενος από τον Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβ. Σπυρίδων Φουκαράκη, όπου τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Παναγιώτη Νικολουδάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν 9 μέρες σε εργατικό ατύχημα σε ηλικία 44 ετών.

Παρόντες στο Tρισάγιο ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καλογιαννάκης και οι οικείοι του εκλιπόντος στους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να τους χαρίζει ειρήνη και την εξ ύψους παρηγορία.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε τρισάγιο στους προαπελθόντες εφημέριους της Ενορίας, π. Μιχαήλ Ζαμπετάκη, π. Ιωάννη Ζαμπετάκη, π. Ιωάννη Ζαμπετάκη – Παπαδάκη και π. Ιωάννη Παπαδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων