10/04/2021 10/04/2021 Την Παρασκευή 9 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ενορίας Διαβαϊδέ επαρχίας Καστελλίου, πλαισιωμένος από τον Οικονόμο Σέργιο Ιβανόβ, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο...
10 Απριλίου, 2021 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 11:50

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γέροντος Νικαίας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γέροντος Νικαίας

Την Παρασκευή 9 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ενορίας Διαβαϊδέ επαρχίας Καστελλίου, πλαισιωμένος από τον Οικονόμο Σέργιο Ιβανόβ, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Νικαίας κυρού Κωνσταντίνου ενώ ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων