18/04/2021 18/04/2021 Το Σάββατο 17 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας παρέστη προσευχόμενος από το παραθρόνιο στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Κωσταντίνου Μπίλη, πατρός του Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ. Μέρος στον εσπερινό έλαβαν...
18 Απριλίου, 2021 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 11:00

Τρισάγιο του πατρός του Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Τρισάγιο του πατρός του Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ στο Αρκαλοχώρι

Το Σάββατο 17 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας παρέστη προσευχόμενος από το παραθρόνιο στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Κωσταντίνου Μπίλη, πατρός του Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ.

Μέρος στον εσπερινό έλαβαν ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Αρχιερατ. Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων