17/06/2020 17/06/2020 Παρακολουθήστε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ. την εσπερίδα της σειράς των Συγχρόνων μορφών της Εκκλησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, που είναι αφιερωμένη στον μακαριστό Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, ο οποίος λειτούργησε ως σύγχρονος Απόστολος στον Καναδά και τις ΗΠΑ, γνώρισε στους ανθρώπους εκεί την Ορθοδοξία, αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε πάρα...
17 Ιουνίου, 2020 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 11:33

Αφιερωμένα στον μακ. Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας τα «Παύλεια» σήμερα

Διαδώστε:
Αφιερωμένα στον μακ. Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας τα «Παύλεια» σήμερα

Παρακολουθήστε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ. την εσπερίδα της σειράς των Συγχρόνων μορφών της Εκκλησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, που είναι αφιερωμένη στον μακαριστό Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, ο οποίος λειτούργησε ως σύγχρονος Απόστολος στον Καναδά και τις ΗΠΑ, γνώρισε στους ανθρώπους εκεί την Ορθοδοξία, αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε πάρα πολύ. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, Κυριακή των Αγίων Πάντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων