19/07/2021 19/07/2021 Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 το απόγευμα εγκαινιάστηκε στη Βεργίνα το αρχαιολογικό πάρκο της Νεκρόπολης των Αιγών και της Βασιλικής ταφικής Συστάδας «των Τημενιδών» (μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO). Τα εγκαίνια του αρχαιολογικού πάρκου της Νεκρόπολης των Αιγών έγιναν από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ενώ παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...
19 Ιουλίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 17:18

Εγκαίνια της Νεκρόπολης Αιγών παρουσία Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Εγκαίνια της Νεκρόπολης Αιγών παρουσία Μητροπολίτη Βεροίας

Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 το απόγευμα εγκαινιάστηκε στη Βεργίνα το αρχαιολογικό πάρκο της Νεκρόπολης των Αιγών και της Βασιλικής ταφικής Συστάδας «των Τημενιδών» (μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO).

Τα εγκαίνια του αρχαιολογικού πάρκου της Νεκρόπολης των Αιγών έγιναν από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ενώ παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και κ. Άγγελος Τόλκας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και λοιποί τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες.

Στο τέλος έγινε ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κ. Αγγελική Κοτταρίδη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων