17/01/2020 20/01/2020 Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Τελέστηκε σήμερα η πανήγυρις του πολιούχου της Βέροιας Αγίου Αντωνίου του Βεροιέως στον ομώνυμο περικαλλή προσκυνηματικό ναό του, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.   Συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων, Άρτης κ. Καλλίνικος, Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος, ο Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ο Καθηγούμενος της...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 11:43

Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαδώστε:
Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Τελέστηκε σήμερα η πανήγυρις του πολιούχου της Βέροιας Αγίου Αντωνίου του Βεροιέως στον ομώνυμο περικαλλή προσκυνηματικό ναό του, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

 

Συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων, Άρτης κ. Καλλίνικος, Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος, ο Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος από την Αλεξάνδρεια της Ρουμανίας, Αγιορείτες Πατέρες από την ρουμανική σκήτη του Τιμίου Προδρόμου του Αγίου Όρους, που κόμισαν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Προδρομιτίσσης, μετά πλειάδος ιερέων της τοπικής εκκλησίας.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου μίλησε για την πρακτική θεολογία και τη θαυματουργία στη ζωή της εκκλησίας, που είναι επιβεβαίωση της ενανθρωπίσεως του Λόγου, με αφορμή τη βιοτή του Αγ. Αντωνίου του νέου ασκητού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων