01/06/2020 01/06/2020 Από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, ξεκινάει το πρόγραμμα εορτασμού των ΚΣτ’ Παυλείων από την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας προς τιμή του ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων καθώς και λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των φετινών Παυλείων θα ανακοινωθούν δια της διαδικτυακής εκπομπής της έναρξης...
01 Ιουνίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 16:05

Ξεκινάει τα ΚΣτ’ Παύλεια η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Ξεκινάει τα ΚΣτ’ Παύλεια η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, ξεκινάει το πρόγραμμα εορτασμού των ΚΣτ’ Παυλείων από την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας προς τιμή του ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων καθώς και λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των φετινών Παυλείων θα ανακοινωθούν δια της διαδικτυακής εκπομπής της έναρξης των φετινών Παυλείων, η οποία θα μεταδοθεί, σήμερα στις 8:30 μ.μ..

Στην εκπομπή θα απευθύνει τον εναρκτήριο λόγο του για τα φετινά Παύλεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των Παυλείων.

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube και τη σελίδα στο Facebook καθώς και να λάβετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την αφίσα της Ιεράς Μητρόπολης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων