30/05/2021 30/05/2021 Το Σάββατο 29 Μαΐου το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εορτής της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού, τελέστηκε Μεθεόρτιος Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας του...
30 Μαΐου, 2021 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2021 - 11:42

Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Το Σάββατο 29 Μαΐου το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εορτής της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού, τελέστηκε Μεθεόρτιος Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Η ολοκλήρωση των λατρευτικών εκδηλώσεων της εορτής της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή, σηματοδοτεί και την έναρξη της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη μας στο πλαίσιο των ΚΖ΄ Παυλείων σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί προσεχώς.

Η Ιερά Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων