29/01/2019 29/01/2019 Στο πλαίσιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και η επίδοση νέων διορισμών για τα στελέχη των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας. Στην αρχή ο Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2019 - 13:25

Ο Μητρ.Βεροίας τίμησε το Λύκειο Ελληνίδων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Βεροίας τίμησε το Λύκειο  Ελληνίδων

Στο πλαίσιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και η επίδοση νέων διορισμών για τα στελέχη των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

Στην αρχή ο Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, να ευλογήσει την Βασιλόπιτα. Ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές.

Ανταποκρινόμενο πάντοτε στις προσκλήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας το Λύκειο  Ελληνίδων της Βέροιας,συμμετείχε στην εκδήλωση της κοπής της Αγιοβασιλόπιττας για τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία της Μητρόπολης, στο Αιγές Μέλαθρον , όπου μέλη του  χορευτικού  τμήματος  ενηλίκων  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από  περιοχές της Μακεδονίας. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας κ.κ. Παντελεήμων  σε αναγνώριση του έργου του Λυκείου, παρέδωσε τιμητική  πλακέτα της Μητροπόλεως  στην Πρόεδρο κ.Ελλη Μάλαμα και αναμνηστική ευλογία του Αποστόλου Παύλου  σε όλα τα μέλη του ΔΣ.

VasilopitaFiloptwxwn2019 5

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων