31/05/2020 31/05/2020 Σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ολοκληρώνεται η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με το ορατόριο “Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι” που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Youtube της Ιεράς Μητροπόλεως. Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας...
31 Μαΐου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 18:50

Ολοκληρώνεται η Β’ Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται η Β’ Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά

Σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ολοκληρώνεται η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με το ορατόριο “Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι” που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Youtube της Ιεράς Μητροπόλεως.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού η Β’ Ιατρική Εβδομάδα πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως, www.imverias.gr, το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube αλλά και τη σελίδα στο Facebook.

Δείτε εδώ το ορατόριο:

Πατήστε εδώ για να δείτε παλαιότερες εκπομπές για την Ιατρική Εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων