13/05/2019 13/05/2019 Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγ. Λουκά του Ιατρού που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Επί τη ευκαιρία του εορτασμού θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η Τιμία Κάρα του Αγ.Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των Καρκινοπαθών. Η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγ.Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαϊου 2019...
13 Μαΐου, 2019 - 10:53

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγ. Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγ. Λουκά του Ιατρού

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγ. Λουκά του Ιατρού που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Επί τη ευκαιρία του εορτασμού θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η Τιμία Κάρα του Αγ.Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των Καρκινοπαθών.

Η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγ.Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαϊου 2019 στις 6:30 μ.μ στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγ. Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Ag.LoukasDovra2019-2.jpg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων