04/06/2020 04/06/2020 Παρακολουθήστε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. τη συναυλία χορωδιών «Παύλος, ο της Βεροίας Απόστολος» στο πλαίσιο των ΚΣΤ΄ Παυλείων, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης. Η συναυλία μεταδίδεται διαδικτυακά φέτος, εκ νέου, λόγω του ότι οι περιορισμοί εξαιτίας του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν τη δημιουργία άλλων εκδηλώσεων.  Όπως αναφέρει η ίδια η...
04 Ιουνίου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 15:32

Συναυλία χορωδιών «Παύλος ο της Βεροίας Απόστολος»

Διαδώστε:
Συναυλία χορωδιών «Παύλος ο της Βεροίας Απόστολος»

Παρακολουθήστε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. τη συναυλία χορωδιών «Παύλος, ο της Βεροίας Απόστολος» στο πλαίσιο των ΚΣΤ΄ Παυλείων, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης. Η συναυλία μεταδίδεται διαδικτυακά φέτος, εκ νέου, λόγω του ότι οι περιορισμοί εξαιτίας του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν τη δημιουργία άλλων εκδηλώσεων. 

Όπως αναφέρει η ίδια η Μητρόπολη: «Κατά τον μήνα Ιούνιο, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργανώνει στο πλαίσιο των «Παυλείων» λατρευτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας Αποστόλου των Εθνών Παύλου. 

Φέτος όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ποικίλες αυτές εκδηλώσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όπως συνήθως. Για τον λόγο αυτό τα φετινά «KΣτ΄ Παύλεια», τα οποία έχουν ως θέμα τους «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΑΙ ΗΘΟΣ» θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες της παρούσας κατάστασης. Πολλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρους που μπορούν να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από την πανδημία, πολλές όμως από τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imverias.gr , το αντίστοιχο κανάλι μας στο Youtube και τη σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων