06/06/2020 06/06/2020 Την 4η διαδικτυακή κατήχηση του προγράμματος «ΣυνΚατeχηση» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα το πρωί οι μικροί φίλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Σημερινό θέμα ήταν η ζωή και το έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, που έζησε κάνοντας πράξη την σημαντικότερη εντολή του Κυρίου, την αγάπη. Το βίντεο της ΣυνΚατeχησης» έχει...
06 Ιουνίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 19:10

ΣυνΚατeχηση για τον Άγιο Ιωάννη τον θεολόγο

Διαδώστε:
ΣυνΚατeχηση για τον Άγιο Ιωάννη τον θεολόγο

Την 4η διαδικτυακή κατήχηση του προγράμματος «ΣυνΚατeχηση» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα το πρωί οι μικροί φίλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Σημερινό θέμα ήταν η ζωή και το έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, που έζησε κάνοντας πράξη την σημαντικότερη εντολή του Κυρίου, την αγάπη.

Το βίντεο της ΣυνΚατeχησης» έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών, που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων, οι οποίες έχουν προσωρινά διακοπεί στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων