12/06/2019 12/06/2019 Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προχώρησε, σήμερα, 12 Ιουνίου, στην αναγόρευση σε Διδάκτορα του Αρχιμανδρίτη π. Μιχαήλ Καννέλου, Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας. Ο νέος διδάκτωρ έδωσε την νενομισμένη καθομολόγηση ενώπιον όλου του τμήματος και δέχθηκε συγχαρητήρια από όλους. Η Διατριβή που παρέδωσε ο νέος διδάκτωρ...
12 Ιουνίου, 2019 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 17:57

Διδάκτωρ ανηγορεύθη ο Αρχιμ. π. Μιχαήλ Καννέλος

Διαδώστε:
Διδάκτωρ ανηγορεύθη ο Αρχιμ. π. Μιχαήλ Καννέλος

Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προχώρησε, σήμερα, 12 Ιουνίου, στην αναγόρευση σε Διδάκτορα του Αρχιμανδρίτη π. Μιχαήλ Καννέλου, Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας.

Ο νέος διδάκτωρ έδωσε την νενομισμένη καθομολόγηση ενώπιον όλου του τμήματος και δέχθηκε συγχαρητήρια από όλους.

Η Διατριβή που παρέδωσε ο νέος διδάκτωρ έχει το πρωτότυπο θέμα: “Η θεωρία της Αλλοτρίωσης στον Τζωρτζ Οργουελ και η σύγχρονη αλλοτρίωση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Η υπέρβαση της Ορθόδοξης Επικοινωνιακής Θεολογίας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων