27/01/2021 27/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης έχει την χαρά και την τιμή να προσκαλέσει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. τους εκπαιδευτικούς, που δραστηριοποιούνται στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιφέρειάς της, στην ετήσια -διαδικτυακή φέτος- συνάντηση της τοπικής εκκλησίας και των εκπαιδευτικών φορέων επ’ ευκαιρία...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 12:23

H ελευθερία και ο άνθρωπος κατά τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
H ελευθερία και ο άνθρωπος κατά τους Τρεις Ιεράρχες

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης έχει την χαρά και την τιμή να προσκαλέσει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. τους εκπαιδευτικούς, που δραστηριοποιούνται στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιφέρειάς της, στην ετήσια -διαδικτυακή φέτος- συνάντηση της τοπικής εκκλησίας και των εκπαιδευτικών φορέων επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, Προστατών των γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας.

Το θέμα «Η ελευθερία και ο άνθρωπος κατά τη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών» θα αναπτύξει ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας. Θα προηγηθεί Εσπερινός στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου Βούλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων