20/05/2022 20/05/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας διοργανώνει φέτος τρία «Τριήμερα Δημιουργικής Απασχόλησης» για μαθητές Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού και Α ΄ Γυμνασίου. Σε κάθε τριήμερο θα συμμετέχουν μέχρι 20 παιδιά συνολικά. Το τριήμερο για τα παιδιά Γ΄-Ε΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Φανερωμένης Βουλιαγμένης από 20 έως 22 Ιουνίου. Το τριήμερο για τα...
20 Μαΐου, 2022 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 15:49

Η Μητρόπολη Γλυφάδας διοργανώνει τρία «Τριήμερα Δημιουργικής Απασχόλησης»

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Γλυφάδας διοργανώνει τρία «Τριήμερα Δημιουργικής Απασχόλησης»

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας διοργανώνει φέτος τρία «Τριήμερα Δημιουργικής Απασχόλησης» για μαθητές Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού και Α ΄ Γυμνασίου. Σε κάθε τριήμερο θα συμμετέχουν μέχρι 20 παιδιά συνολικά.

Το τριήμερο για τα παιδιά Γ΄-Ε΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Φανερωμένης Βουλιαγμένης από 20 έως 22 Ιουνίου.

Το τριήμερο για τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Γλυφάδας από 4 έως 6 Ιουλίου.

Το τριήμερο για τα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Εισοδίων Τερψιθέας Γλυφάδας από 11 έως 13 Ιουλίου.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους ή όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν θα προμηθευθούν αίτηση συμμετοχής από τον Ιερέα Νεότητος, η οποία πρέπει να κατατεθεί έως και τις 10 Ιουνίου 2022.

Με πολλές αναστάσιμες πατρικές ευχές

Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης είναι ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιος Χρήστου.

Σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία θα γίνεται στο τηλέφωνο 6936312626 και στο email: [email protected]

Η αίτηση συμμετοχής κάθε παιδιού πρέπει να σταλεί από εσάς ηλεκτρονικά στο email: [email protected] μέχρι και τις 10 Ιουνίου 2022.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρακτικές οδηγίες

1. Οι γονείς θα φέρουν και θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους.

2. Η προσέλευση θα είναι 7:45 έως 7:55 π.μ. και η αποχώρηση από 15:05 έως 15:15 μ.μ.

3. Η Ιερά Μητρόπολη θα προσφέρει καθημερινά δεκατιανό και γεύμα.

4. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: Δύο τουλάχιστον μάσκες, καπέλο, αθλητικά παπούτσια (υποχρεωτικά), παγούρι, δεύτερη αλλαξιά, χαρτομάντηλα, αντισηπτικό.

5. Τα παιδιά ΔΕΝ πρέπει να έχουν μαζί τους: Κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικά παιχνίδια, spinner, μουσικές συσκευές, ακουστικά καθώς και κάθε άλλη συσκευή ή παιγνίδι που θα τα αποσπά και θα τα απομονώνει.

Παρακάτω η  αίτηση συμμετοχής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων