07/07/2022 07/07/2022 Το τριήμερο 4 έως 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. όπου πλήθος δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας περίμενε τους 14 μικρούς συμμετέχοντες σε αυτό, από το πρωί 8:00 π.μ. μέχρι και τις 3:00 το μεσημέρι. Το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας διοργάνωσε με τις ευλογίες...
07 Ιουλίου, 2022 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 11:28

Ολοκληρώθηκε και το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε και το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας

Το τριήμερο 4 έως 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Τριήμερο «Δημιουργικής Απασχολήσεως» της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. όπου πλήθος δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας περίμενε τους 14 μικρούς συμμετέχοντες σε αυτό, από το πρωί 8:00 π.μ. μέχρι και τις 3:00 το μεσημέρι.

Το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μ. Γλυφάδας διοργάνωσε με τις ευλογίες του Ποιμενάρχη μας κ. Αντωνίου, για πρώτη χρονιά αλλά για 2η φορά, τη δράση “Καλοκαίρι στην πόλη-2ο Τριήμερο Δημιουργικής Απασχολήσεως”. Η βάση της δράσης που πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα ήταν το Κέντρο Διακονίας του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας και απευθυνόταν σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που φοιτούν στη Γ΄, Δ΄, και Ε’ και Στ΄ Δημοτικού.

Το τριήμερο αυτό πρόγραμμα περιελάμβανε: προσευχή, ανάλυση αγιογραφικού αναγνώσματος, κατήχηση, χειροτεχνίες, επιμορφωτικό εργαστήριο Αγιογραφίας (από τον κ. Ιωάννη Κωτσαλά) επιμορφωτικό εργαστήριο Μουσικής (από τον κ. Ηλία Φραγκάκη), παιχνίδι του χαμένου θησαυρού στο πάρκο της Πλατείας, αθλητικές δραστηριότητες, ομαδικά υπαίθρια παιχνίδια, εσωτερικά επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια γνώσεων, προβολή ταινίας μικρού μήκους κ.α.

Όλα τα παραπάνω υλοποιήθηκαν με την εθελοντική προσφορά και συνοδεία στελεχών και κατηχητών της Μητροπόλεως (κ. Θεοχάρης Καραγιάννης, κ. Ιωάννης Κουμανάκος, κ. Μαρία Καπελιώτη, κ. Μαρία Ροδίτη, κ. Παρθένα Λαζαρίδου, κ. Αλεξάνδρα Σφαίρου, κ. Δήμητρα Μαρούδα, κ. Ιωάννα Παπανικολάου, Ανδρομάχη Καραβά, Βασιλική Μανιού) γεμάτο ζήλο, κάτω από τον συντονισμό του Υπευθύνου του προγράμματος π. Αντωνίου Χρήστου, του π. Κωνσταντίνου Σταματίου Υπευθύνου Νεότητος του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας και την προσφορά των γευμάτων, του δεκατιανού και άλλων ενδιάμεσων κερασμάτων που ήταν εντελώς δωρεάν, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 3ο τριήμερο Δημιουργικής Απασχολήσεως για παιδιά Γ΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων τέλος Δεκεμβρίου (για λεπτομέρειες θα βγουν νέες ανακοινώσεις τον Νοέμβριο του 2022).

 

 

Πρόγραμμα χοροστασιών Μητροπολίτη Γλυφάδας

10 Ιουλίου Κυριακή

Ώρα 7:00 Όρθρος και Θ.Λειτουργία εις Ι.Ν. Εισοδ. Θεοτόκου Βάρης και εξάμηνον

μνημόσυνον π. Χρήστου Τσεβά

11 Ιουλίου Δευτέρα

Ώρα 20:00 Αγρυπνία εις Ι. Ν. Εισοδ. Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας επί τη μνήμη του

οσίου πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτου

13 Ιουλίου Τετάρτη

Ώρα 20:00 Αγρυπνία εις Ι.Μονήν Αγ. Νεκταρίου & Αγ. Τριάδος Γλυφάδας επί τη μνήμη

του οσίου πατρός ημών Νικοδήμου του Αγιορείτου

17 Ιουλίου Κυριακή

Θ. Λειτουργία εις Αγ. Όρος

Αγρυπνία εις Ι. Μ.Μ. Λαύρας Αγ. Όρους επί τη μνήμη του

οσίου πατρός ημών Αθανασίου του Αθωνίτου

19 Ιουλίου Τρίτη

Ώρα 19:45 Μέγας Εσπερινός εις πρόποδας Υμηττού επί τη μνήμη του Προφήτου

Ηλιού του Θεσβίτου

20 Ιουλίου Τετάρτη (Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου)

Ώρα 07:00 Όρθρος και Θ. Λειτουργία εις Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης

Ώρα 19:30 Μεθέορτος Εσπερινός εις Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης και

Λιτάνευσις Ι. Εικόνος

22 Ιουλίου Παρασκευή (Ἁγ. Μαρκέλλης Χιοπολίτιδος)

Ώρα 07:00 Όρθρος και Θ. Λειτουργία εις Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας

24 Ιουλίου Κυριακή (Αγ. Αθηναγόρου του Φιλοσόφου)

Ώρα 07:00 Όρθρος και Θ. Λειτουργία εις Ι. Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Πετρουπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων