02/04/2021 02/04/2021 Στη νέα, σημερινή του ομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος μιλά για το χρέος της Εκκλησίας από το 1821 μέχρι σήμερα, μιας Εκκλησίας που ήταν και είναι το καταφύγιο όλων των πιστών. Προλογίζοντας το θέμα του κάνει λόγο για το πόσες ψυχές αναβαπτίζονται κατά την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής, στην πορεία...
02 Απριλίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 19:52

«Θεογραφικό ιστορικό χρέος της Εκκλησίας»

Διαδώστε:
«Θεογραφικό ιστορικό χρέος της Εκκλησίας»

Στη νέα, σημερινή του ομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος μιλά για το χρέος της Εκκλησίας από το 1821 μέχρι σήμερα, μιας Εκκλησίας που ήταν και είναι το καταφύγιο όλων των πιστών.

Προλογίζοντας το θέμα του κάνει λόγο για το πόσες ψυχές αναβαπτίζονται κατά την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής, στην πορεία προς το Πάσχα, με το Απόδειπνο, τους Χαιρετισμούς, τη Μεγάλη Εβδομάδα και τέλος την Ανάσταση του Κυρίου, ώστε να μην είναι τελικά ωφέλιμο για κανέναν να χάσουμε και πάλι φέτος το Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων