21/10/2021 21/10/2021 Σε κλίμα κατάνυξης έλαβε χώρα ο αγιασμός των δράσεων της Iεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαβίδ. Στο κήρυγμά του επεσήμανε, ότι, «.. με την ευλογία της Εκκλησίας μας ξεκινάμε ξανά τις δραστηριότητές μας, με προστασία, ώστε να έχουμε πρώτα την υγεία της ψυχής και μετά και του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 14:54

Αγιασμός για την έναρξη των δράσεων της Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη των δράσεων της Μητρόπολης Γρεβενών

Σε κλίμα κατάνυξης έλαβε χώρα ο αγιασμός των δράσεων της Iεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαβίδ.

Στο κήρυγμά του επεσήμανε, ότι, «.. με την ευλογία της Εκκλησίας μας ξεκινάμε ξανά τις δραστηριότητές μας, με προστασία, ώστε να έχουμε πρώτα την υγεία της ψυχής και μετά και του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να χαιρόμαστε το εμείς, ενώ οι δράσεις μας βοηθάνε να πλησιάζουμε, να γνωρίζουμε και να δοξολογούμε τον Θεό».

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι ομιλίες του Σεβασμιωτάτου προς το χριστεπώνυμο ποίμνιο της πόλης των Γρεβενών, μετά την τέλεση της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, η οποία τελείται ανελλιπώς κάθε Δευτέρα στην Ευαγγελίστρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων