15/06/2020 25/06/2020 Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών γίνεται γνωστό πως, λόγω της δοκιμασίας που η χώρα και όλοι μας βιώνουμε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του, ούτε θα δεχθεί επισκέψεις. Οι ακολουθίες προς τιμήν του Οσίου Πατρός Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας κατά το...
15 Ιουνίου, 2020 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2020 - 20:23

Δε θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Διαδώστε:
Δε θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών γίνεται γνωστό πως, λόγω της δοκιμασίας που η χώρα και όλοι μας βιώνουμε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του, ούτε θα δεχθεί επισκέψεις.

Οι ακολουθίες προς τιμήν του Οσίου Πατρός Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 25η Ἰουνίου 2020:

7.00 – 8.30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Παρασκευή 26η Ιουνίου 2020:

7.30 – 10.30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος μόνου του Σεβασμιωτάτου κ. Δαβίδ με αντιπροσωπεία ιερέων της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μόνο κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές όσων πιστών παρευρίσκονται και το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Δαβίδ δεν θα δεχθεί το απόγευμα της 26ης Ιουνίου, ως κατ’ έτος, ευχετήριες επισκέψεις στο Επισκοπείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων