06/10/2020 06/10/2020 Ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά και με λαχτάρα να ανταμώσουν και πάλι τα πρόσωπά τους, ξεκίνησαν, την περασμένη Κυριακή με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, οι κατηχητικές συντροφιές της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. «Φέτος θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι», είπε ο Σεβασμιώτατος προς τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε πως αυτήν...
06 Οκτωβρίου, 2020 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 15:06

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι»

Διαδώστε:
«Φέτος θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι»

Ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά και με λαχτάρα να ανταμώσουν και πάλι τα πρόσωπά τους, ξεκίνησαν, την περασμένη Κυριακή με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, οι κατηχητικές συντροφιές της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. «Φέτος θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι», είπε ο Σεβασμιώτατος προς τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε πως αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά το Κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες που επιβάλλει ο Covid-19, τόσο ως προς τους χώρους, όσο και ως προς τον αριθμό των παιδιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων