17/08/2020 17/08/2020 Στον αύλειο χώρο της Μεγάλης Παναγιάς Σαμαρίνας Γρεβενών τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην οποία ιερούργησε χθες, Κυριακή 16 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ Δαβίδ, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς. Όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό τηρήθηκαν με ευλαβική προσοχή, ενώ...
17 Αυγούστου, 2020 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 16:39

Γιόρτασε η Μεγάλη Παναγιά στη Σαμαρίνα

Διαδώστε:
Γιόρτασε η Μεγάλη Παναγιά στη Σαμαρίνα

Στον αύλειο χώρο της Μεγάλης Παναγιάς Σαμαρίνας Γρεβενών τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην οποία ιερούργησε χθες, Κυριακή 16 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ Δαβίδ, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς.

Όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό τηρήθηκαν με ευλαβική προσοχή, ενώ φέτος -στα πλαίσια της προστασίας από την πανδημία- ακυρώθηκε και το παραδοσιακό έθιμο του Τρανού Χορού (Τσιάτσιου).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων