08/01/2020 08/01/2020 Εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ και συμμετείχαν πολλοί ιερείς της Μητροπόλεως, πλήθος ευλαβών πιστών και οι Αρχές του τόπου. Ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, τελέστηκε εντός του Ιερού Ναού...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 14:07

Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο ποτάμι των Γρεβενών

Διαδώστε:
Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο ποτάμι των Γρεβενών

Εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ και συμμετείχαν πολλοί ιερείς της Μητροπόλεως, πλήθος ευλαβών πιστών και οι Αρχές του τόπου.

Ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, τελέστηκε εντός του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν εν πομπή στο ποτάμι των Γρεβενών όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων