12/05/2021 12/05/2021 Την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, γιορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, προστάτη Αγίου των οδηγών, πανηγύρισε το Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Χριστοφόρου Γρεβενών. Το Σάββατο το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ ενώ την Κυριακή τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Πολλοί πιστοί και φιλέορτοι Γρεβενιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον μεγάλο εξωτερικό χώρο του...
12 Μαΐου, 2021 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 13:42

Η μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου στα Γρεβενά

Την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, γιορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, προστάτη Αγίου των οδηγών, πανηγύρισε το Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Χριστοφόρου Γρεβενών.

Το Σάββατο το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ ενώ την Κυριακή τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πολλοί πιστοί και φιλέορτοι Γρεβενιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον μεγάλο εξωτερικό χώρο του περικαλλούς παρεκκλησίου και συγκεντρώθηκαν σ’ αυτό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, για να τιμήσουν τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Χριστόφορο και να ζητήσουν τις πρεσβείες και την ευλογία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων