13/04/2022 13/04/2022 Με τις πρώτες ενδείξεις ότι ο καιρός γίνεται ανοιξιάτικος, οι κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στην μετά covid-19 εποχή και ως ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης κατηχητές, παιδιά και γονείς κατευθύνθηκαν στον αγαπημένο άγιο των Γρεβενών, τον Όσιο Νικάνορα, στην Ζάβορδα. Η χαρά γέμισε, η ευλογία πλημμύρισε, η δοξολογία υπερπλεόνασε...
13 Απριλίου, 2022 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 15:54

Κατηχητές της Ι.Μ. Γρεβενών επισκέφθηκαν τον Όσιο Νικάνορα στην Ζάβορδα

Διαδώστε:
Κατηχητές της Ι.Μ. Γρεβενών επισκέφθηκαν τον Όσιο Νικάνορα στην Ζάβορδα

Με τις πρώτες ενδείξεις ότι ο καιρός γίνεται ανοιξιάτικος, οι κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στην μετά covid-19 εποχή και ως ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης κατηχητές, παιδιά και γονείς κατευθύνθηκαν στον αγαπημένο άγιο των Γρεβενών, τον Όσιο Νικάνορα, στην Ζάβορδα.

Η χαρά γέμισε, η ευλογία πλημμύρισε, η δοξολογία υπερπλεόνασε τις ψυχές μικρών και μεγάλων.

Τα αγόρια είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο μοναστήρι, ως αμνοί του Θεού, όπου η ξενάγηση και η αγάπη των πατέρων και δη του γέροντα π. Σεραφείμ κέρδισε τις καρδιές.

Η προσκύνηση στον ναό, στη λάρνακα και στον τάφο του Αγίου ενθουσίασαν.

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων