05/07/2020 05/07/2020 Ιερά Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνορος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Γρεβενών για ευλογία και αγιασμό όλων των κατοίκων με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού. Η Λιτάνευση θα γίνει με αυτοκίνητο ώστε να τηρηθούν οι προϋποθέσεις την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 σε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης. Η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί τους...
05 Ιουλίου, 2020 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 18:16

Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνορος στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνορος στα Γρεβενά

Ιερά Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Νικάνορος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Γρεβενών για ευλογία και αγιασμό όλων των κατοίκων με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού. Η Λιτάνευση θα γίνει με αυτοκίνητο ώστε να τηρηθούν οι προϋποθέσεις την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 σε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης.

Η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί τους πιστούς που θα βρίσκονται στο δρόμο ή στα μπαλκόνια να ανάψει ένα κερί και θυμίαμα ενώ η Λιτανεία θα κάνει πέντε στάσεις όπου θα τελεστούν δεήσεις στα εξής σημεία:

Πλατεία Αγίου Γεωργίου Βαροσίου

Άγιος Αχίλλιος

Κόμβος Δημαρχείου – Άγαλμα Μανιταριών

Είσοδος Παλαιάς Σχολής Αστυφυλάκων

Μύλος Μπούσιου στις Εργατικές Κατοικίες

Σε αυτά τα σημεία οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν την πομπή της Λιτανείας της Τιμίας Κάρας και να τιμήσουν τον Άγιο.

 

Δείτε το χάρτη με την πορεία της Λιτανείας: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων