23/04/2022 23/04/2022 Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ υποδέχτηκε τους κρατουμένους των Φυλακών των Γρεβενών με πατρικά λόγια, και τέλεσε μία προσαρμοσμένη για τις ποιμαντικές ανάγκες του χώρου ακολουθία της Σταύρωσης, της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου, μπροστά από τον ναό. “Παιδιά μου, μην μένετε στον πόνο. Μετά από τον πόνο, μετά την Μεγάλη Παρασκευή, πάντοτε έρχεται η Ανάσταση...
23 Απριλίου, 2022 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 15:12

Μύρισε Ανάσταση στις Φυλακές Γρεβενών

Διαδώστε:
Μύρισε Ανάσταση στις Φυλακές Γρεβενών

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ υποδέχτηκε τους κρατουμένους των Φυλακών των Γρεβενών με πατρικά λόγια, και τέλεσε μία προσαρμοσμένη για τις ποιμαντικές ανάγκες του χώρου ακολουθία της Σταύρωσης, της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου, μπροστά από τον ναό.

“Παιδιά μου, μην μένετε στον πόνο. Μετά από τον πόνο, μετά την Μεγάλη Παρασκευή, πάντοτε έρχεται η Ανάσταση και το Πάσχα. Αυτό μας φωνάζει ο Χριστός που, αφού έμεινε μέσα στην φυλακή, άνοιξε τα χέρια του πάνω στον Σταυρό και μας αγκαλιάζει όλους και κυρίως εσάς”.

Με αυτούς τους λόγους, υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαβίδ τους κρατουμένους των Φυλακών των Γρεβενών.

Μάλιστα, φέτος σε συνεργασία με την Διεύθυνση ο αύλειος χώρος του Αγίου Ελευθερίου γέμισε από κρατουμένους, ενώ η Δημόσια Τηλεόραση είχε απ’ ευθείας μετάδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων