26/09/2019 26/09/2019 Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάννη Γιάτσιο πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και παραγωγική θητεία ενώ με τη σειρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και τον...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 14:37

O Μητροπολίτης Γρεβενών στον Αντιπεριφερειάρχη

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Γρεβενών στον Αντιπεριφερειάρχη

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάννη Γιάτσιο πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και παραγωγική θητεία ενώ με τη σειρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και εποικοδομητική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων