05/02/2021 05/02/2021 Τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος έχει οριστεί από την Εκκλησία της Ελλάδας τοποτηρητής στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς έπειτα από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ. Στη συνάντηση, που έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την περιοχή, ενώ...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 20:24

Στον Δήμαρχο Καστοριάς ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Διαδώστε:
Στον Δήμαρχο Καστοριάς ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος έχει οριστεί από την Εκκλησία της Ελλάδας τοποτηρητής στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς έπειτα από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ.

Στη συνάντηση, που έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την περιοχή, ενώ τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας προκειμένου να στηριχθεί ο τόπος και οι συνάνθρωποί μας, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων