03/07/2022 03/07/2022 H πόλη των Γρεβενών υποδέχθηκε το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, με χαρά την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος του Θαυματουργού από την Ιερά Μονή Ζάβορδας. Συγκεκριμένα, στις 19.00 μ.μ. η Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος έφθασε με αυτοκίνητο της Μονής στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ με συνοδεία ιερέων...
03 Ιουλίου, 2022 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 10:29

Τα Γρεβενά υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Οσίου Νικάνορος

Διαδώστε:
Τα Γρεβενά υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Οσίου Νικάνορος

H πόλη των Γρεβενών υποδέχθηκε το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, με χαρά την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος του Θαυματουργού από την Ιερά Μονή Ζάβορδας.

Συγκεκριμένα, στις 19.00 μ.μ. η Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος έφθασε με αυτοκίνητο της Μονής στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ με συνοδεία ιερέων της Μητροπόλεως και την παρουσία των Αρχών της πόλεως και ευσεβών πιστών.

Ακολούθως, όλοι μαζί εν πομπή κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού.

Mε πληροφορίες και φωτογραφίες-βίντεο από greveniotis.gr 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων