08/04/2021 08/04/2021 Ευχαριστήρια Επιστολή έστειλε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στην οποία τον ευχαριστεί για την άμεση και πολύτιμη βοήθειά του στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη σίτιση των φοιτητών που βρίσκονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου στα Γρεβενά. Ο Πρύτανης κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης σημειώνει ότι ο Σεβασμιώτατος στέκεται αρωγός του...
08 Απριλίου, 2021 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 10:00

Το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Γρεβενών

Διαδώστε:
Το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Γρεβενών

Ευχαριστήρια Επιστολή έστειλε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στην οποία τον ευχαριστεί για την άμεση και πολύτιμη βοήθειά του στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη σίτιση των φοιτητών που βρίσκονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου στα Γρεβενά.

Ο Πρύτανης κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης σημειώνει ότι ο Σεβασμιώτατος στέκεται αρωγός του Τμήματος, του προσωπικού και των φοιτητών παντοιοτρόπως από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στα Γρεβενά.

Δείτε την επιστολή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων