14/02/2020 14/02/2020 Η Μητρόπολή Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, έντονα προβληματισμένη από την οικονομική αβεβαιότητα που γέννησαν στους ντόπιους οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ, διερεύνησε το ενδεχόμενο δικής της έμπρακτης συμβολής στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του οικονομικού και εργασιακού περιβάλλοντος, δημοσιεύοντας την πρόθεσή για την αξιοποίηση οικοπέδου 10 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της Μητροπόλεώς στην περιοχή...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 14:38

10 στρέμματα για να βοηθήσει την τοπική απασχόληση

Διαδώστε:
10 στρέμματα για να βοηθήσει την τοπική απασχόληση

Η Μητρόπολή Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, έντονα προβληματισμένη από την οικονομική αβεβαιότητα που γέννησαν στους ντόπιους οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ, διερεύνησε το ενδεχόμενο δικής της έμπρακτης συμβολής στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του οικονομικού και εργασιακού περιβάλλοντος, δημοσιεύοντας την πρόθεσή για την αξιοποίηση οικοπέδου 10 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της Μητροπόλεώς στην περιοχή της Μαραθούσας για την δημιουργία προσκυνηματικού ξενώνα.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους που προτίθενται να προβούν σε οικονομοτεχνική μελέτη υλοποίησης, σε διάλογο επί των λεπτομερειών και την παροχή κάθε απαραίτητου στοιχείου.

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η Μητρόπολή μας, έντονα προβληματισμένη από την οικονομική αβεβαιότητα που γέννησαν στους συμπολίτες μας οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ, διερεύνησε το ενδεχόμενο δικής της έμπρακτης συμβολής στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του οικονομικού και εργασιακού περιβάλλοντος της πόλης μας. Έχοντας συμμετάσχει στις συζητήσεις μεταξύ των φορέων όλο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να είναι σαφές πως οφείλουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον των «σπιτιών μας» στοχεύοντας στην διασπορά των παραγωγικών επενδύσεων με σκοπό την μείωση του κινδύνου εξάρτησης της κοινωνίας μας από έναν και μεγάλο εργοδότη.
Σε αυτό το πλαίσιο, και έχοντας δύο δεδομένα από την δική μας καθημερινότητα:

Έχοντας συμμετάσχει στις συζητήσεις μεταξύ των φορέων όλο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να είναι σαφές πως οφείλουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον των «σπιτιών μας» στοχεύοντας στην διασπορά των παραγωγικών επενδύσεων με σκοπό την μείωση του κινδύνου εξάρτησης της κοινωνίας μας από έναν και μεγάλο εργοδότη.
Σε αυτό το πλαίσιο, και έχοντας δύο δεδομένα από την δική μας καθημερινότητα:

1. Το έντονο ενδιαφέρον που διαπιστώνουμε για τις θρησκευτικές περιηγήσεις (τουρισμός) της περιοχής μας, αλλά ταυτόχρονα και

2. τις συνεχείς παρατηρήσεις που δεχόμαστε από προσκυνητές για την έλλειψη οργανωμένων ξενώνων στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης,

σκεφτήκαμε να δημοσιοποιήσουμε την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση οικοπέδου 10 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της Μητροπόλεώς μας στην περιοχή της Μαραθούσας για την δημιουργία προσκυνηματικού ξενώνα. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους που προτίθενται να προβούν σε οικονομοτεχνική μελέτη υλοποίησης, σε διάλογο επί των λεπτομερειών και την παροχή από πλευράς μας κάθε απαραίτητου στοιχείου.
Η Μητρόπολή μας, έχει πρόθεση, άν και είναι από τις φτωχότερες στην Ελλάδα, να εισφέρει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της στό νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τόπο μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων