02/07/2021 02/07/2021 Για τη μεγάλη πανήγυρη της Δημητσάνας και τον εορτασμό της Πολιούχου, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, προετοιμάζονται η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση της Γορτυνίας. Ο εορτασμός θα ξεκινήσει ως είθισται από την παραμονή της εορτής, 6 Ιουλίου. Στις 18:30 θα γίνει η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της...
02 Ιουλίου, 2021 - 15:00

Εορτασμός Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα

Για τη μεγάλη πανήγυρη της Δημητσάνας και τον εορτασμό της Πολιούχου, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, προετοιμάζονται η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση της Γορτυνίας.

Ο εορτασμός θα ξεκινήσει ως είθισται από την παραμονή της εορτής, 6 Ιουλίου. Στις 18:30 θα γίνει η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής, και ακολούθως θα ψαλεί ο δισαρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Σεβ. οικείου Μητροπολίτου κ. Ιερεμία.

Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του ιερού λειψάνου, ενώ μόλις τελειώσουν οι ακολουθίες, η χορευτική ομάδα Δημητσάνας θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Διαβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάνοντας κλικ στον διπλανό σύνδεσμο Αγία-Κυριακή-21:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων