05/08/2020 05/08/2020 “Παρακαλώ, διαβάστε το” τιτλοφορείται το νέο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου στο πλαίσιο της σειράς των Συντόμων Κηρυγμάτων του. Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος αναφέρει:  “Να προσπαθείτε, χριστιανοί, να λειτουργείστε κάθε Κυριακή. Και αν το χωριό σας δεν έχει παπά, να πηγαίνετε σε άλλο χωριό, που έχει θεία Λειτουργία. Μη μένετε αλειτούργητοι...
05 Αυγούστου, 2020 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 20:39

“Παρακαλώ, διαβάστε το”

Διαδώστε:
“Παρακαλώ, διαβάστε το”

“Παρακαλώ, διαβάστε το” τιτλοφορείται το νέο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου στο πλαίσιο της σειράς των Συντόμων Κηρυγμάτων του. Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: 

“Να προσπαθείτε, χριστιανοί, να λειτουργείστε κάθε Κυριακή. Και αν το χωριό σας δεν έχει παπά, να πηγαίνετε σε άλλο χωριό, που έχει θεία Λειτουργία. Μη μένετε αλειτούργητοι την Κυριακή. Και, τέλος, σας λέγω, να πηγαίνετε σε πνευματικό να εξομολογείστε τα κρίματά σας. Αν θυμηθείτε κάποιο παλαιό αμάρτημά σας, που δεν το έχετε εξομολογηθεί, να πάτε να το εξομολογηθείτε. Εξομολογώ και εγώ. Ειδοποιήστε με και έρχομαι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων