04/01/2023 04/01/2023 Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Θεοφάνεια, μεθαύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, στις 3 Δημοτικές Ενότητες, ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: 1) Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης: Θεία λειτουργία, αγιασμός των υδάτων στον ναό του Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου. 2) Δημοτική Ενότητα Γόρτυνος: Θεία λειτουργία στον...
04 Ιανουαρίου, 2023 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 19:15

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Μεγαλόπολη

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Μεγαλόπολη

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Θεοφάνεια, μεθαύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, στις 3 Δημοτικές Ενότητες, ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

1) Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης: Θεία λειτουργία, αγιασμός των υδάτων στον ναό του Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου.

2) Δημοτική Ενότητα Γόρτυνος: Θεία λειτουργία στον ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Καρύταινας. Αγιασμός των υδάτων δια της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη γέφυρα του ποταμού Λουσίου, στις 11.30 το πρωί. Προσφορά εδεσμάτων από τον Δήμο.

3) Δημοτική Ενότητα Φαλαισίας: Θεία λειτουργία στον ναό των Αγίων Ταξιαρχών Σκορτσινού. Αγιασμός των υδάτων δια της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στις πηγές του Ευρώτα, χοροστατούντος του μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου, στις 11.30 το πρωί. Προσφορά εδεσμάτων από τον Δήμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων