20/11/2020 20/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κατά τις 20 Νοεμβρίου, ενημέρωσε μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα της, για την εγκαινιασθείσα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιερεμίου στη διαδικτυακή συχνότητα του PemptousiaFm. O Σεβασμιώτατος, όπως αναφέρει η επίκαιρη ανακοίνωση, κάνει εβδομαδιαίως τις εξής εκπομπές-μαθήματα: Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέματα της θεολογίας των...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 22:45

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας εβδομαδιαίως στον Pemptousia Fm

Διαδώστε:
Ο Γόρτυνος Ιερεμίας εβδομαδιαίως στον Pemptousia Fm

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κατά τις 20 Νοεμβρίου, ενημέρωσε μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα της, για την εγκαινιασθείσα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιερεμίου στη διαδικτυακή συχνότητα του PemptousiaFm.

O Σεβασμιώτατος, όπως αναφέρει η επίκαιρη ανακοίνωση, κάνει εβδομαδιαίως τις εξής εκπομπές-μαθήματα:

Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέματα της θεολογίας των αγίων Πατέρων, ημέρα Σάββατο, ωρα 2:30 μ.μ. (εδώ)

Εβδομαδιαία εκπομπή στο ραδιόφωνο Πεμπτουσία με θέματα παλαιά διαθήκης ημέρα Δευτέρα, ώρα 1.00 μ.μ. (εδώ)

Πανεπιστημιακές επικοινωνίες με το Πανεπιστήμιο «Νεάπολις» Κύπρου με μεταπτυχιακούς φοιτητές.

 

 

Για το Ραδιόφωνο “Pemptousia Fm” η παρουσία του Σεβασμιωτάτου στην συχνότητα της αποτελεί ιδιαιτέρα τιμή και υπερηφάνια!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων