08/07/2019 08/07/2019 Πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Δημητσάνας την ιερά μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. Στον Εσπερινό της Εορτής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμία. Στον ιερό ναό παρευρέθηκε άπασα η τοπική δημοτική και...
08 Ιουλίου, 2019 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2019 - 17:08

Πανηγύρισε ο Μητρ. Ναός της Δημητσάνας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Μητρ. Ναός της Δημητσάνας

Πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Δημητσάνας την ιερά μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.

Στον Εσπερινό της Εορτής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμία.

Στον ιερό ναό παρευρέθηκε άπασα η τοπική δημοτική και στρατιωτική ηγεσία καθώς και μέλη των χορευτικών συλλόγων, ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθος κόσμου.

Στην συνέχεια τελέστηκε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και των Λειψάνων στου δρόμους της περιοχής παρουσία αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας και της Φιλαρμονικής του Στρατού και μετά την απόλυση ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση

Τέλος, ανήμερα της Εορτής της Αγίας Κυριακής στον Ιερό Ναό τελέστηκε δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος κ.Ιερεμία,μετά την απόλυση στα προπύλαια του Ιερού Ναού τελέστηκε Ιερό Τρισάγιο και ακολούθως χορευτικό από την Κατακοπιά περιοχή της Κύπρου όπου ο Δήμος της Δημητσάνας τυγχάνει αδελφοποιημένος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων