24/01/2020 24/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει ένα ακόμα πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα αυτήν τήν φορά τόν Γάμο καί τήν οικογένεια. Απευθύνεται σε κληρικούς και λαϊκούς. Ειδικοί επιστήμονες θα μιλήσουν για τα σημαντικά αυτά θέματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τήν αίτηση και να...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 15:09

Πρόγραμμα Επιμορφώσεως με θέμα τον Γάμο και την οικογένεια

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Επιμορφώσεως με θέμα τον Γάμο και την οικογένεια

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει ένα ακόμα πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα αυτήν τήν φορά τόν Γάμο καί τήν οικογένεια. Απευθύνεται σε κληρικούς και λαϊκούς. Ειδικοί επιστήμονες θα μιλήσουν για τα σημαντικά αυτά θέματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τήν αίτηση και να την καταθέσουν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι τήν 5η Φεβρουαρίου 2020.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων