23/08/2019 23/08/2019 Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου o Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Τον κ. Αρναουτάκη υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος. Στη συνέχεια οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που...
23 Αυγούστου, 2019 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 18:45

Τον Μητρ. Γορτύνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Διαδώστε:
Τον Μητρ. Γορτύνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου o Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Τον κ. Αρναουτάκη υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος. Στη συνέχεια οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε χθες στο Ηράκλειο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων