10/12/2020 10/12/2020 Ένας νέος Κληρικός θα προστεθεί στην ιερατική οικογένεια της Τοπικής Εκκλησίας της Δημητριάδος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον κ. Δημήτριο Βλαχοδήμο, 73 ετών, έγγαμο, πατέρα δύο τέκνων και παππού τεσσάρων εγγονών, ο οποίος αμισθί θα διακονήσει την Ιερά Μητρόπολή. Η εις Διάκονον Χειροτονία του θα τελεστεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο το...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 20:40

73 ετών έγγαμος εισέρχεται στις τάξεις του Κλήρου

Διαδώστε:
73 ετών έγγαμος εισέρχεται στις τάξεις του Κλήρου

Ένας νέος Κληρικός θα προστεθεί στην ιερατική οικογένεια της Τοπικής Εκκλησίας της Δημητριάδος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον κ. Δημήτριο Βλαχοδήμο, 73 ετών, έγγαμο, πατέρα δύο τέκνων και παππού τεσσάρων εγγονών, ο οποίος αμισθί θα διακονήσει την Ιερά Μητρόπολή.

Η εις Διάκονον Χειροτονία του θα τελεστεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο το Σάββατο 12/12, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ν. Ιωνίας, κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία θα τελεστεί από τον Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο, την Κυριακή 13/12, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας, υπό τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων