27/01/2021 27/01/2021 Την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Ελληνικής παιδείας, εορτάζουν το Σάββατο 30/1 η Εκκλησία μας και η Εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας. Σύμφωνα με σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, ο φετινός εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της εορτής, 29/1, και προβλέπεται η δυνατότητα εκκλησιασμού αντιπροσωπείας μαθητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά τη...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 12:45

Από του Σολέως η Θεία Λειτουργία των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Από του Σολέως η Θεία Λειτουργία των Τριών Ιεραρχών

Την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Ελληνικής παιδείας, εορτάζουν το Σάββατο 30/1 η Εκκλησία μας και η Εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, ο φετινός εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της εορτής, 29/1, και προβλέπεται η δυνατότητα εκκλησιασμού αντιπροσωπείας μαθητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα αναγνωσθεί το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου για την εορτή των κορυφαίων Καππαδοκών Πατέρων και Οικουμενικών Διδασκάλων.

Ανήμερα της εορτής, 30/1, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, κεκλεισμένων των θυρών, υποδειγματική Θεία Λειτουργία, από του Σολέως, η οποία, όπως ανακοινώθηκε εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων