31/03/2022 31/03/2022 Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Λαμπηδόνος, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Λαμπινούς στο Πήλιο, θα υποδεχθούν αύριο, Παρασκευή 1η Απριλίου, στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας Βόλου. Την Εικόνα θα κομίσει ο Γέροντας της Μονής, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ο οποίος θα προεξάρχει στην Ακολουθία της Δ΄...
31 Μαρτίου, 2022 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 18:29

Αύριο η άφιξη της Εικόνας της Παναγίας Λαμπηδόνος στη Νέα Ιωνία Βόλου

Διαδώστε:
Αύριο η άφιξη της Εικόνας της Παναγίας Λαμπηδόνος στη Νέα Ιωνία Βόλου

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Λαμπηδόνος, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Λαμπινούς στο Πήλιο, θα υποδεχθούν αύριο, Παρασκευή 1η Απριλίου, στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας Βόλου.

Την Εικόνα θα κομίσει ο Γέροντας της Μονής, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ο οποίος θα προεξάρχει στην Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 θα τελεστεί Ιερά αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Το πρόγραμμα ωσότου η εικόνα να αναχωρήσει από τον Ναό έχει ως εξής:

Το Σάββατο, 2 Απριλίου, από τις 7.30 έως τις 9.30 π.μ., θα ψαλούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ στις 6.00 μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο.

Την Κυριακή, 3 Απριλίου θα τελεστούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 5.30 μ.μ. θα ψαλεί κατανυκτικός Εσπερινός, ενώ αναμένεται η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων