16/04/2021 16/04/2021 “Η Παναγία είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος,  σε ένα σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε με αφορμή τον Ακάθιστο Ύμνο προς την Υπεραγία Θεοτόκο. “Θάλασσα ονομάζει την Παναγία ο υμνωδός στον Ακάθιστο Ύμνο. Είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας. Γιατί όπως τότε σώθηκαν οι Εβραίοι διερχόμενοι την...
16 Απριλίου, 2021 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 9:17

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Η Παναγία είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας”

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Η Παναγία είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας”

“Η Παναγία είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος,  σε ένα σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε με αφορμή τον Ακάθιστο Ύμνο προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

“Θάλασσα ονομάζει την Παναγία ο υμνωδός στον Ακάθιστο Ύμνο. Είναι η θάλασσα της σωτηρίας μας. Γιατί όπως τότε σώθηκαν οι Εβραίοι διερχόμενοι την Ερυθρά Θάλασσα με θαυματουργικό τρόπο, αλλά καταποντίστηκαν οι στρατιώτες του Φαραώ που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το θαύμα, έτσι κι εμείς με τον Χριστό στη ζωή μας διερχόμεθα τη θάλασσα και το πέλαγος της ζωής μας, με σωτήριο τρόπο και περνάμε από τον κόσμο της απώλειας και της αμαρτίας, στη γη της Επαγγελίας που είναι ο Παράδεισος, που είναι η δική Του Ανάσταση. Πορευόμαστε μέσα από τον Γολγοθά για την Αληθινή Ανάσταση και η Παναγία είναι η θάλασσά μας. Γιατί χάρη σ’Αυτήν, θα φθάσουμε σ’αυτό που είναι ο σκοπός της ζωής μας, στην Αιώνια Κληρονομία των Ουρανών, Αμήν”, αναφέρει.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων