24/03/2020 24/03/2020 Κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον, κεκλεισμένων των θυρών, Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 22 Μαρτίου 2020.  Η Ακολουθία μεταδόθηκε απ’ ευθείας και διαδικτυακά. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος συνέχισε την σειρά των...
24 Μαρτίου, 2020 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 9:17

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Περί πραότητος”

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Περί πραότητος”

Κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον, κεκλεισμένων των θυρών, Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 22 Μαρτίου 2020. 

Η Ακολουθία μεταδόθηκε απ’ ευθείας και διαδικτυακά. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος συνέχισε την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του, με θέμα τους Μακαρισμούς του Κυρίου. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον τρίτο Μακαρισμό, «Μακάριοι οι πραείς ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων