02/09/2021 02/09/2021 Τα Εγκαίνια του νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού, θα τελέσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στο Διμήνι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Το πρόγραμμα των Εγκαινίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, των αγίων Προκοπίου, Νικολάου και...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 13:49

Εγκαινιάζεται Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Διμήνι Βόλου

Διαδώστε:
Εγκαινιάζεται Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Διμήνι Βόλου

Τα Εγκαίνια του νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού, θα τελέσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στο Διμήνι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Το πρόγραμμα των Εγκαινίων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, των αγίων Προκοπίου, Νικολάου και Γεδεών του εκ Καπούρνης. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στην διασταύρωση των οδών Διμηνίου και Ιωλκού. Στη συνέχεια, θα τελεστούν η Ακολουθία του Καταμερισμού των Ιερών λειψάνων και ο Μέγας Εσπερινός των Εγκαινίων.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου θα τελεστούν ο Όρθρος, η Ακολουθία των Εγκαινίων και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδος θα τελείται Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, επί τη εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων